Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ο Ελληνικός Αθλητισμός των Διακρίσεων!

Ο ελληνικός αθλητισμός διακρίνεται συνεχώς, χαρίζοντας χαμόγελο και επιτυχία στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας σε όλον τον κόσμο πως σε μια χώρα που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση, υπάρχουν πολλοί σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς που κρατούν τη σημαία της ψηλά. Άφθονες ήταν οι επιτυχίες την τελευταία εβδομάδα σε κολύμβηση, ενόργανη γυμναστική, συγχρονισμένη κολύμβηση, πόλο και χαντμπολ.




Το μόνο σίγουρο είναι πως ο αθλητισμός κάνει την Ελλάδα υπερήφανη, γιαυτό πρέπει να επενδύουμε σε αυτόν. Έτσι, αίσθηση προκάλεσε το χρυσό μετάλλιο του Κοσμίδη και το χρυσό του Γρηγοριάδη.



Επίσης, τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο χάντμπολ πανηγυρίζει ο Διομήδης Άργους και μαζί όλη η Ελλάδα. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας κατέκτησε το Challenge Cup. Η κατάκτηση αυτή αποτελεί αναμφίβολα το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο που κατακτά επαρχιακή ομάδα σε οποιoδήποτε άθλημα. «Το αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες και την Ελλάδα, που πυροβολείτε από τους πάντες», δήλωσε ο δεξιός εξτρέμ Νίκος Σαμαράς. Αυτός ο άθλος θα μείνει στην ιστορία του Άργους αλλά και όλης της Ελλάδας!