Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Euro 2012 - - Αγωνες Μπαραζ & Φιλικα

Απο τον Αγγελο Ζεζα

1. Χωρίς να συναντήσουν το παραμικρό πρόβλημα, Κροατία & Ιρλανδία νίκησαν άνετα Τουρκία & Εσθονία αντίστοιχα, μετατρέποντας τους επαναληπτικούς αγώνες σε τυπική διαδικασία. Οι Τσέχοι, αν & τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Μαυροβούνιους, τελικά επικράτησαν με 2 - 0, ενώ Βοσνία & Πορτογαλία αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν αύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου.
2. Σε φιλικά παιχνίδια που έγιναν το Παρασκευοσάββατο, ξεχώρισαν η νίκη της Δανίας επί της Σουηδίας με 2 -0, η ισοπαλία ανάμεσα στην Ουκρανία & την Γερμανία ( 3 - 3!!! ), η επιβλητική νίκη των Ουαλών επί των Νορβηγών με σκορ 4 - 1 (!!!) καθώς & η νίκη της Αγγλίας επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας με σκορ 1 - 0.

3. Η Εθνική μας ομάδα έμεινε αήττητη για 17ο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς το βράδυ της Παρασκευής αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Ρωσία ( 1 - 1 ). Το συγκρότημα του Φ. Σάντος, αν & βρέθηκε με το καλησπέρα σας πίσω στο σκορ, συνήλθε γρήγορα, επέβαλε πλήρως το ρυθμό του, κατάφερε να πετύχει 3 γκολ τα οποία δυστυχώς δεν μέτρησαν ποτέ ( & στις 3 περιπτώσεις σωστά ) & έδειξε για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος που θα λάβει χώρα στα γήπεδα της Πολωνίας & της Ουκρανίας το καλοκαίρι του 2012. Επόμενο φιλικό Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 21:30 κόντρα στη Ρουμανία.