Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Πρωταθλημα ΟΠΑΠ 2011 - 12 - - Αποτελεσματα 8ης αγωνιστικης

Απο τον Αγγελο Ζεζα

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα ΑΕΚ & ΠΑΟ, καθώς αμφότεροι νίκησαν στο ρελαντί Αρη & ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Ο Ατρόμητος συνεχίζει να εκπλήσσει ( αυτή τη φορά νίκησε 2 - 1 τον Πανιώνιο στο Περιστέρι έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Ηλία Αναστασάκο ), ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε & ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο επί της Ξάνθης ''βυθίζοντας'' την ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Η έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε στο Φάληρο, όπου οι ''ερυθρόλευκοι'', αν & βρέθηκαν να προηγούνται στο 65ο λεπτό με 2 - 0, εν τέλει αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον ΟΦΗ ( 2 - 2 ) χάρη στη γενναιοδωρία του Φράνκο Κονστάνσο, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν κάκιστος.
Σοβαρά αμυντικά λάθη & αλαζονεία κόστισαν την πρώτη απώλεια βαθμών στο ''Γεώργιος Καραισκάκης'' έπειτα από 18 αγώνες! 7 γκολ έχουν δεχθεί μέχρι στιγμής οι πρωταθλητές εκ των οποίων τα 4 μέσα στο Φάληρο, γεγονός που έχει αρχίσει να προκαλεί έντονο προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών & όχι μόνο... Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Το Σάββατο: Ατρόμητος - Πανιώνιος 2 - 1, Παναιτωλικός - Ξάνθη 2 - 0 & Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2 - 2.
Χτες: Εργοτέλης - Αστ. Τρίπολης 2 - 0, ΑΕΚ - Αρης 3 - 0 & ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 1 - 3.
Η επόμενη αγωνιστική ( 9η ) θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Νοεμβρίου, με τους αγώνες Αρη - Ολυμπιακού & ΠΑΟ - ΑΕΚ να ''κλέβουν'' την παράσταση...